16 oktober 2010

Bröllop.

Linda och Joel. Det fantastiska med bröllop är att de är så personliga. Varit på många bröllop och inte ett är likt det andra.
Idag började vigseln med en chock för alla, världens hårdrockslåt drar igång och in kommer brudparet, bruden klädd i svart klänning och brudgummen även klädd helt i svart. Konstigt kan nån tycka men så otroligt "dom". Det är häftigt, de gjorde grejen helt till sin och det kändes så fint! Bröllop ska vara personliga och det ska spegla brudparet, det lyckades de definitivt med idag. Kul!

Min outfit blev rosa klänning, svarta strumpbyxor och svarta pumps. Mina nya glasögon fick bli pricken över i:t.
Jag är lite kär i mina nya glasögon tror jag..gillar de skarpt!

Nu blir det sängen efter en lång dag..

Kärlekslista.

Håller på att skapa en Spotifylista..detta nya folkliga fenomen. En lista med sånger jag vill spela för min käresta..vem det än är/blir.. En lista med sånger som fyller mitt hjärta med fjärilar..en lista med sånger som får mig att längta så det gör ont..en lista med sånger som fyller mitt hjärta med kärleksglädje..en lista med sånger som får mina drömmar att sätta fart.

Kärleksglädje, det är en speciell glädje.

Här kommer några ord som beskriver min drömman:

Gudsman, stabil, glad, humor, djup, underbar, fantastisk, tröstande, älskande, snygg, drömmande, kärleksfull, omsorgsfull, längre, bönemänniska, sann, man.

Finns du?

15 oktober 2010

Kommunikation.

Kommunikation behöver vi alla bli bättre på, sluta låta andra tolka vad vi vill och på en gång säga vad vi menar. Jag behöver sannerligen bli bättre på detta. Jag behöver bli bättre på att säga ifrån, säga nej, säga ärligt vad jag tycker, säga vad jag känner och våga vara sann. Våga vara ödmjuk inför andra, ödmjuk inför mig själv. Jag vill inte sätta mig på någon, men ibland är jag så rädd för att såra någon att jag sårar den genom att vara rädd för att såra den.. Komplicerat? Ja. Sanning? Ja. 
Jag jobbar på det, varje dag.. och jag har kommit långt..tack och lov, men har lång väg kvar att vandra. 

Sista fredagsmyset hemma med familjen på ett tag..packar min väska och åker snart..jag kan inte fatta det, det känns som jag ska vara borta några dagar bara, inte längre..men, sanningen är tydligen den att jag ska flytta..läskigt! 
Mycket som ska hända, mycket nytt..och om sanningen ska fram är jag väldigt nervös..men jag ber och hoppas allt ska gå bra, att Gud får vara den som är i centrum och att Han får styra, för i egen kraft kommer jag sannerligen inte klara av detta. Ett steg i taget, Jesus i fokus. 

Amen

Färdig!

Helt färdig..det är vad jag är. Men glad!
Köket är så gott som klart, saknas lite lister osv..men, det mesta är färdigt och det blev så fint!
Nytt och fräscht!

Nu är hela familjen samlad..insåg idag att det är något som inte kommer hända särskilt ofta längre. Vi kommer ses till jul och kanske på sommaren...that´s it. Det är ledsamt, samtidigt som det är så det ska vara.
Insåg också att det är snart jag flyttar..bara en helg kvar..det är galet..är det på riktigt verkligen? Känns inte så, inte än, antar att den känslan också kommer så småningom.

Godnatt

13 oktober 2010

Straffspark.

Mens är verkligen ett straff, haft sån sjuk mensvärk idag..ogillas skarpt. Smärtan kan inte jämföras med något annat, det gör bara sjukt ont. Oavsett om man sitter eller står gör det bara ont, det enda som hjälper är värmekudde, fosterställning och försöka sova. Tog mig ut på en lång promenad iallafall, och det gjorde smärtan bättre faktiskt, skönt!

Listerna i köket fick sig en omgång färg idag, ska lägga på andra laget nu. Vita blir dem, samma vit som stommarna till köksskåpen. Tapeterna och skåpsluckor blir gråa. Blir riktigt fint!
Överskåpen som har delat av köket rev vi ner igår och köket blev stort och luftigt, en ny frihängande fläkt är beställd, i rostfritt. Jättefint blir det!

En omgång till med penseln, sen sängläge. Godnatt!

Tidsbrist

Mer flyttkartonger. Mer saker. Mer spackling. Mer målning. Mer tapetsering. Mindre tid.. 


Det är nu bara 5 dagar tills jag tar min väska, sätter mig på tåget och åker mot Kristinehamn. Jag börjar jobba på tisdag..flyttlasset kommer på fredag.. galet! Jag längtar verkligen..samtidigt som jag är rädd, tänk om jag inte är redo för det här yrket? Tänk om jag inte har det som krävs? Men jag ser fram emot att bita utmaningarna i rumpan och ta tag i arbetet..visa att jag kan och det som är svårt får jag be till Gud om kraft och ork till.. 


Bara hos Gud finner jag ro, från Honom kommer mitt hopp. Psaltaren 62:6

Nu ska listerna slipas och sen målas..kommer lägga upp bilder på köket sen när det närmar sig att bli färdigt..!

12 oktober 2010

En helt vanlig tisdag.

Vaknade upp till en fantastisk höstmorgon, solen skiner, det är sådär lagom kallt. Jag har tagit fram mina raggsockar..känner mig fint skabbig med raggsockar, för stora mjukisbyxor och stor mjukiströja..allt i en skön mix av rött, blått och grått..underbart!
Dock känner jag mig inte helt pigg..halsen gör ont och jag är riktigt trött både i kropp och huvud..så innan denna dagen kan börja riktigt tänkte jag mysa ner mig i soffan med mitt täcke och mysa en stund bara..

Hitta något som inspirerar dig..det gör dig glad!

11 oktober 2010

En dag i taget..

Mitt nya liv börjar snart, och då blir det en ny blogg. Ut med det gamla och in med det nya.
Mitt nya liv innebär flytt till ny stad, nytt jobb och nya människor.
På tisdag, den 19 oktober börjar jag nämligen som medarbetare i Kristinehamns pingstförsamling. Fokuset ligger på barn och ungdomar, vilket känns fantastiskt spännande och skrämmande..

Idag är det dock annat som gäller. Ikea, familjen, flyttpackning, städning och rensning, det är min måndag det. Jag gillar det!

Nu blir det dagens tredje kaffetår..kaffet jag lärt mig att älska.
Sen IKEA med familjen.